SUNHARMON WICKER & ROPE

Sợi nhựa Sunharmon có những đặc tính vượt trội hơn so với các sợi nhựa thông thường do được sản xuất từ nhựa HDPE, đảm bảo độ bền dưới mọi thời tiết, phù hợp với các ứng dụng nội ngoại thất. Đây là loại vật liệu không độc hại và có thể tái chế được. Đồng thời, sợi nhựa Sunharmon có khả năng giữ màu tốt, độ bền cao và thân thiện với môi trường.

Sunharmon wicker has remarkable features and is produced from HDPE plastic. It is suitable for outdoor applications and guarantees durability in all weather conditions. This is a non-toxic material and can be recycled. Besides, Sunharmon wicker is fade resistant, durable and environment-friendly.

Sunharmon.png

wicker

Sunharmon.png

rope

UV & Weather Resistance

Will not crack or fade

Washable & Durable

Non-toxic & Environmental Friendly

100% Recyclable

3-year warranty

Proudly made in Vietnam

 

Color & texture can be uniquely

customizable for each project

DURABLE & CUSTOMIZABLE

Với sự đa dạng về màu sắc và kích thước, sợi nhựa Sunharmon có thể linh hoạt kết hợp với bất cứ thiết kế hay gam màu nào. Chúng tôi cam kết là không phai màu, đứt gãy hoặc biến dạng trong vòng 3 năm dưới điều kiện sử dụng bình thường.

With a wide variety of colors and dimensions, Sunharmon wicker can be flexibly matched with any design styles and color scheme. Sunharmon wicker is guaranteed not to fade, crack or deform within 3 years under normal use.